X

Kabar

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

  • MWMY-1
  • MWMY-2
  • MWMY-3

Babagan Kita

SANXIA didegaké ing taun 1998 minangka perusahaan manufaktur profesional nggabungake R&D independen, desain industri, manufaktur cetakan, produksi produk, kontrol kualitas lan pemasaran alat masak. Nduwe gudang cetakan kompor wesi paling dhuwur ing donya lan uga perusahaan produksi paling gedhe ing saindenging jagad.

SERI PRODUK

Produk Kita

Kehormatan Sanxia

Waca liyane